Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všechny kopírky (tiskárny) které uvádíte jsou pro potřeby velkého množství kopií denně nebo  nehledě na to že některé se už dávno nevyrábí. Např. Canon NP 6085 dělá 85 kopií za minutu. Vámi uvedený "nejlevnější" Develop 55 kopií za minutu. Od toho se odvíjí také cena přístroje tzn. od několika desítek až stovek tisíc. Při potřebě 10 až 20 kopií za den !! je zvláštní brouzdat v těchto velkorychlostních strojích. Pro takovou potřebu je nejvhodnější nějaká multifunkce (kopie, scan atd. v jednom). Cena za kopii není obvykle jediným hlediskem pro pořízení tiskárny (kopírky).

0 0
možnosti
KV

No ono je to ještě složitější, taky je potřeba vědět kolik stojí opc válec-jednotka, prostě komplet spotřebák.Udávané stránky jsou při 5% pokrytí.....osobně doporučím LASER Canon nebo HP a vrznout tam "neoriginál".U těchto dvou značek je to v pohodě, ale bavím se jen o černobílých.....barevné je jiný příběh, i když kdo nechce super kvalitu, takto jde i tam....ono i origoš blbne.:-)

0 0
možnosti
MO

Dobrý den, zkuste kouknout i sem...třeba Vám to trošku pomůže: http://www.obchod-setrilek.cz/1955/tiskarny--kopirky/

0 0
možnosti
RP

Od doby, co všichni zavedli do tonerů čipy na počítání stránek, se už moc levně tisknout nedá :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 997x
Milovník ekonomiky přesvědčený o tom, že peníze nejsou zlo. Velmi rád cituji Warrena Buffeta, kteří říká:Pokud si kupujete věci, které nepotřebujete, brzy budete muset prodávat věci, které potřebujete.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky